Stela Arhire - Există viață și după alegeri! Alegeri din care societatea românească va ieși întărită deoarece Victor Ponta va fi președintele TUTUROR ROMÂNIILOR indiferent de opțiunea electorală pe care aceștia o au.

Sunt o tânără româncă care crede, cu tărie, că Victor Ponta este cea mai bună soluție pentru România și pentru români, oriunde s-ar afla aceștia. Am promovat prin intermediul  organizației PSD Diaspora câteva măsuri clare pentru sprijinirea românilor din afara granițelor țării. Reducerea taxelor consulare, programul Prima Casă pentru românii din diaspora și programul Smart Diaspora, susținerea concretă a Republicii Moldova sunt doar câteva din  măsurile care au fost luate de Guvernul Ponta și sunt sigură că acestea vor continua.

Nu cred că Victor Ponta este cel mai bun, cel mai inteligent sau cel mai frumos dintre români. În schimb, spun răspicat că este cel mai potrivit dintre candidați pentru a conduce România. Nu am lucrat niciodată, până acum, în sistemul public și m-am format ca profesionist în mediul privat. Nu am rude sus puse și nici unchi sau mătușe care să mă fi ajutat cu diverse intervenții. Fac parte din generația de tineri pe care PSD-ul condus de Victor Ponta i-a promovat și încurajat să facă politică pentru a schimba în bine acestă țară.

Politica urii și a învrăjbirii trebuie să înceteze! România are nevoie de un Președinte care să lase în urmă luptele fratricide dintre români și care să transmită mesaje constante de construcție și unitate. Un președinte care să susțină independența justiției, așa cum a demonstrat că o face, în ciuda minciunilor aruncate de opozanți.

Îi îndemn pe toți tinerii să iasă la vot și să-și exprime opțiunea, indiferent care ar fi aceasta.  Orice pasiune pe care o exprimăm în campanie ar trebui să fie argumentată și mai ales decentă. Urile personale și atacurile murdare sunt elemente promovate de regimul care pe 21 decembrie va deveni unul de tristă amintire pentru români. Există viață și după alegeri! Alegeri din care societatea românească va ieși întărită deoarece Victor Ponta va fi președintele TUTUROR ROMÂNIILOR indiferent de opțiunea electorală pe care aceștia o au.

STELA ARHIRE