Instigări şi dezinformări ale reprezentanţilor lui Băsescu şi Iohannis în secţiile de vot din diaspora

PSD Diaspora  consideră inadmisibilă presataţia reprezentanţilor domnilor Iohannis si Basescu în secţiile de votare din afara graniţelor ţării. Distribuirea de informaţii false pe grupurile de socializare şi îndemul pe care aceştia îl fac pentru generarea de diversiuni care pot îngreuna procesul electoral prin care românii îşi pot exercita dreptul la vot, sunt de neacceptat.

Vă prezentăm mai jos, personajul ANDREI ANTONY OCTAVIAN, reprezentant  al Partidului Mişcarea Populară (PMP)  în secţia de votare 150, ICR LONDRA, care transmite pe toate canalele online precum şi prin intermediul unor instituţii mass-media  că reprezentanţii PSD nu se vor prezenta înaceastă secţie de votare pentru a îngreuna desfăşurarea procesului electoral. Domnul respectiv instigă,  prin toate mijloacele, la generarea de tensiuni în rândul românilor care locuiesc în Marea Britanie cu  scopul de a  încerca sabotarea procesului electoral.

PSD Diaspora anunţă public că reprentantul PSD se va prezenta în secţia de vot şi  va face tot posibilul ca procesul electoral să se desfăşoare în condiţii legale.

Mai jos va prezentăm print screenuri de pe retelele de socializare care arată mijloacele imorale prin care se încearcă inducerea în eroare a românilor din LONDRA.

Sesizăm public instituţiile abilitate să ia măsuri pentru buna desfăşurare a procesului electoral şi pentru asigurarea transmiterii la timp şi corect a informaţiilor referitoare de desfăşurarea acestuia.

Biroul de presa-PSD Diaspora

sursa foto: pagina de facebook a domnului ANDREI ANTONY OCTAVIAN